Her har vi samlet en række spørgsmål, som vores kunder ofte stiller vedrørende AutoBranchen Danmark Bilforsikring.


Kan ekstraudstyr forsikres?

Ja, ekstraudstyr kan medforsikres op til 30 procent af bilens nyværdi. Er der ekstraudstyr, skal værdien af dette angives under ekstraudstyr og tælles derefter med i bilens totale værdi.

Hvad dækker bilforsikringen?
Bilforsikringen dækker både kasko og ansvar. Kontakt Mondux på 33 66 83 00 for tilbud på ansvarsforsikring alene.

Er der ekstraudgifter forbundet med bilforsikringen?
Ja, der er et etableringsgebyr på 1.089 kr. inkl. gebyrer og afgifter til staten.

Hvordan fungerer selvrisikoforsikringen?
Selvrisikoforsikring er en del af tryghedspakken, som kan tilkøbes for 100 kroner om måneden. Selvrisikoforsikringen dækker første skade pr. forsikringsår.

Selvrisikoforsikringen dækker, hvis din selvrisiko bliver udløst. Dvs. hvis skadeudgiften overstiger kr. 12.500 (hvis føreren af bilen er mellem 18-24 år), eller hvis skadeudgiften overstiger kr. 7.500 (hvis føreren af bilen er over 25 år). Er skadeudgiften mindre end den selvrisiko føreren er pålagt, skal du selv betale denne.

Der er ingen dækning på selvrisikoforsikringen, hvis bilen bliver beskadiget ved udlån til anden fører end indregistreret forsikringstager/bruger, og denne fører er under 21 år. I dette tilfælde vil du selv skulle betale selvrisikoen på kr. 12.500.


Når jeg overgår til en ny aldersgruppe, hvornår falder min præmie så?

Din præmie reguleres en gang årligt, på det tidspunkt hvor aftalen om bilforsikringen blev indgået. Hvis din fødselsdag er i juni måned, men din aftale er indgået i januar måned, bliver præmien på din bilforsikring reguleret den efterfølgende januar.


Hvor er bilforsikringen tegnet?

Bilforsikringen er tegnet hos Alpha Insurance A/S, Harbour House, Sundkrogsgade 21, 2100 København Ø. Bilforsikringen administreres af Mondux Assurance Agentur, og sælges gennem AutoBranchen Danmarks  medlemmer.


Skal bilforsikringen betales årligt?

Hvis forsikringstageren er over 21 år, kan bilforsikringen også betales månedligt. I dette tilfælde bliver den årlige præmie blot divideret med 12. Hvis man ønsker månedlig betaling, skal man oplyse sine kontooplysninger når bilforsikringen indgås. For personer mellem 18-20 år, skal bilforsikringen betales årligt.

Hvordan opsiger jeg min bilforsikring?
Bilforsikringen tegnes for et år ad gangen, og kan opsiges af begge parter med mindst én måneds varsel.

Hvem skal jeg anmelde en eventuel skade til?
I skadetilfælde skal man udfylde denne skadesanmeldelse, som også kan fås hos Mondux på telefonnummer 70 27 27 27. Hvis det drejer sig om hærværk, tyveri eller forsøg på tyveri, skal det tillige anmeldes til politiet omgående.

Hvad siger vores kunder

Hej BS Biler Tak for handlen. Jeg har været meget tilfreds med hele forløbet, og giver dig gerne mine bedste anbefalinger til alle jeg taler med – og til Trust Pilot (når jeg finder ud af hvordan!). Vender gerne tilbage næste gang jeg skal handle bil.

Gunnar Lausten

BS Biler på Formervangen i Glostrup var en oplevelse der gav en rigtig god start på 2016. Vi købte en bil hos Bs biler for 2 uger siden – en brugt Mazda, uden garanti men i rigtig flot stand. Dog ville vi ha monteret træk på den og ha lavet en undervognsbehandling – vi fik tilbudt at de kunne gøre det hos dem til en god pris. Vi havde i forvejen en Renault der skulle på værkstedet – en fejllæsning af bilen viste flere fejl på den som skulle repareres. Vi lavede en aftale med BS biler om, at de reparerede vores Renault først og så kunne vi bytte bil, så de kunne sætte træk på Mazdaen. Det viste sig, at det ikke var så slemt med bilen, dog var der en kugleleje gået i bilen og bremser foran skulle skiftes ( dette vidste vi i forvejen) vi blev spurgt om de skulle lave det? Vi sagde ja og de gik i gang. Vi fik pris på det hele – og det var rigtig gode priser, faktisk så gode, at jeg måtte sikre mig, at det var med moms – hvilket det var. Hele tiden i mens blev vi holdt opdateret med, hvad der skete og bilen blev hurtig færdig. – vi tog ned om morgenen fredag og hentede vores Renault og satte Mazdaen. Der blev monteret træk og lavet undervognsbehandling og ved en gennemgang fandt de noget med bremserne der skulle ordnes – dette blev gjort og bilen var nu klar. Prisen vi havde fået holdt hele vejen i gennem og deres service er virkelig i top. Man føler sig velkommen når man kommer derind og går med en følelse af glæde. Vi havde aftalt at vores Mazda blev sat udenfor så vi kunne hente den tidlig fredag morgen og da vi kom og hentede den havde ham fra BS biler sat en dåse bolsjer ( faktisk min yndlings) på sæden til os – hvilket betyder at de burde ha haft fået 6 stjerner i stedet for kun 5. Skal jeg ha en bil igen eller bruge et værksted er jeg ikke i tvivl om hvor henne det bliver. Kan kun varmt anbefale BS biler!

Leyla Jürgensen

Pålidelig og serviceminded autohandler Jeg købte en fin brugt Volvo hos BSbiler og følte mig rigtig godt behandlet hele vejen igennem. Servicen er i top, og de holder, hvad de lover. Min nye brugte bil var tilmed klargjort før tid. De tog min brugte Audi i byt og jeg fik en fair pris. Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger!

Søren Sejthen

Vi skulle købe en bil til vores søn og fandt en Hyundai i30, hos BS BILER, i første omgang var der nogle andre der også havde kig på bilen, men vi ville blive ringet op næste dag, hvis vi var heldige, at de sprang fra…..Vi var HELDIGE, de sprang fra og bilen kunne blive vores…Så gik det stærkt, efter 2 dage kunne vi kører hjem i Hyundai og ALLE var glade, vi syntes den sagde lidt underligt når man bremsede og der var en gul lampe der lyste, vi ringede til BS BILER og med det samme blev vi oplyst, at vi bare skulle komme med bilen og det ville blive lavet, dette gjorde vi så og ALT blev lavet som det skulle, fik anden bil, at kører rundt i i mellemtiden og efter et par timer var alt lavet. Dagen efter blev vi ringet op, da BS BILER ville hører om vi var tilfredse dette er en rigtig god service som man bliver rigtig glad for. I dette korte forløb med BS BILER, kan vi kun varmt anbefale BS BILER til andre, man føler sig velkommen og bedst af alt de kan HUSKE, hvem man er når man ringer, dette er et meget stort plus. Hvis telefonen er optaget når man ringer til BS BILER, ringer de tilbage meget kort tid efter. Deres service er helt i top, dette er de meget bevidste om og det kommer deres kunder til gode, nu skal jeg så også snart have en anden bil og jeg vil opsøge BS BILER og sammen med dem finde bilen. DEN BEDSTE SERVICE og TILLID finder man hos BS BILER

Lisbeth Nielsen