BS Biler
BS Biler

Hvad siger vores kunder

Kom langvejs fra med toget, og da jeg hverken er særlig kendt i BS Bilers område eller havde bil, blev jeg hentet fra den nærmeste togstation af en af BS Bilers medarbejdere, og kørt ud til BS Biler. Det kalder jeg for top service og venlighed. Fantastisk oplevelse!

Min bil brød sammen, og mens jeg fik leveret den og ordnet på BS Bilers værksted, fik jeg lånebil, da jeg akut havde brug for en bil. Det vil jeg altid huske BS biler for, og det dårlige ry bilbranchen har, har BS Biler visket helt væk fra min bevidsthed, Tak for det, BS Biler!

Jeg købte min bil hos BS Biler sommeren 2012. Efterfølgende var jeg ude for et uheld og min bil havde brug for at blive repareret. Jeg kontaktede BS Biler og blev mødt med fuld forståelse og hjælpsomhed. Jeg må ærligt indrømme at jeg sammenlignede priserne med 2 andre forhandlere og BS Biler var billigst. Altså hurtigst og billigst reparation.

Ærlig og hurtig service som er til at forholde sig til – selv som førstegangskøber og ikke den store forstand på biler, får man let en følelse af tryghed og samtidig fungerer det bare helt perfekt at de har et værksted tilknyttet!

Jeg blev mødt med en åbenhed og venlighed, som gjorde at jeg følte mig i gode hænder og helt klart vil komme igen.

Mit første møde hos BS biler omhandlede nogle tekniske problemer med min bil inden den skulle til syn. Min kollega havde fortalt om den ærlige, grundige og yderst høje service – dette kan jeg stå inde for og anbefaler stedet til alle der sætter pris på ærlighed hos en bilforhandler.

God og ærlig rådgivning til salg af min bil.

Jeg havde set en interessant bil til salg på BS Bilers hjemmeside. Jeg ringede og spurgte meget til den for jeg var nervøs for at skulle tage hele den lange vej fra Jylland til København for så at finde en bil med en masse fejl. Jeg kom til København og alt var som sælgeren fra BS Biler havde fortalt mig. Jeg har nu haft bilen i et par måneder og er meget glad for bilen. Til andre jyder: I kan sagtens stole på hvad de siger hos BS Biler.

Jeg vil starte med at sige, at jeg er absolut tilfreds med den behandling jeg har fået. Medarbejderne havde overskud og tid til at give verdens klasse service.. Jeg kan stærkt anbefale BS Biler til alle der står og mangler en bil.. Det er bare et dejligt sted at være:). Mvh Toyota Corolla.

Tak for en helt igennem god oplevelse. Behagelige modtagelse, god service, stor velvilje og fleksibilitet samt ordholdenhed

Kort om os

Hos BS Biler er vores vision at levere nyere brugte kvalitetsbiler, som vi selv nøje har udvalgt med vores 20 års ekspertise fra branchen. Disse biler, kombineret med vores måde at drive forretning på, skal tilsammen skabe så gode kundeoplevelser, at du får lyst til at komme igen, samt videregive vores navn til dine nærmeste.

Vi Støtter

   
   

Åbningstider

 • Mandag  09:30 - 17:00
 • Tirsdag  09:30 - 17:00
 • Onsdag  09:30 - 17:00
 • Torsdag  09:30 - 17:00
 • Fredag  09:30 - 17:00
 • Lørdag  Lukket
 • Søndag  12:00 - 15:00

Betalings metoder

Vi modtager Mobilepay op til kr. 10.000,-

Straks Bankoverførsel (Vi stiller gerne computer til rådighed)

Kontanter modtages max kr. 50.000,-

Kontakt Oplysninger

 • Formervangen 26, 2600 Glostrup

 • CVR.nr. 36 03 51 88

 • +45 43 47 54 55

 • SMS til 26 11 27 77

 • info@bsbiler.dk

Medlem af


Find os


Copyright © 2018. Web4all.dk. All rights reserved

Udviklet af Web4all.dk