Ved at benytte bsbiler.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring. Læs mere om cookies

×
BILER KØBES KONTANT!    |    LAD OS SÆLGE DIN BIL FOR DIG -  Slip for besværet - Vi står for det hele - Nemt & Enkelt!
43 47 54 55
Man-Fre: 9.30-17 | Lør: Efter Aftale | Søn: 12-15

Profil

Hos BS Biler er vores vision at levere nyere brugte kvalitetsbiler, som vi selv nøje har udvalgt med vores 20 års ekspertise fra branchen. Disse biler, kombineret med vores måde at drive forretning på, skal tilsammen skabe så gode kundeoplevelser, at du får lyst til at komme igen, samt videregive vores navn til dine nærmeste. Som et nyt tiltag til forretningen har vi fået et værksted og egen bilplejecenter tilknyttet, så reparationer og vedligeholdelse kan ordnes omgående.

Ydermere har vi favorable samarbejdsaftaler med finansieringsselskaberne Santander Consumer Bank, Accept Auto, LÅNLET, Dan Aktiv og Ikano Bank, som klart er til fordel for dig.

Kvalitet, service og tillid er 3 grundlæggende ord for BS Biler. Disse 3 nøgleord er grunden til, at vi har eksisteret i så mange år; vi bruger ikke store beløb på markedsføring, da de fleste kunder kommer, fordi de har hørt fra andre, at tingene foregår seriøst, professionelt og med et smil på læben.
Vi tager dette renommé meget alvorligt og gør vores ypperste for, at vores kunder får en optimal service hver gang.

Drivkraften bag BS er en brændende interesse for biler, samt en professionel baggrund med 20 års erfaring i branchen. Biler i alle segmenter, fra varebiler til sportsvogne, har fyldt en travl hverdag siden 1994.

Vi finder vores biler ud fra det store netværk af forhandlere, som vi har oparbejdet igennem årene, og vi køber kun biler med servicebøger, samt biler som ikke har haft større trafikskader.

Vi lægger en ære i at kunne byde velkommen i attraktive og behagelige omgivelser.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen her hos BS biler !