Hos BS Biler er vores vision at levere nyere brugte kvalitetsbiler, som vi selv nøje har udvalgt med vores 20 års ekspertise fra branchen.

Disse biler, kombineret med vores måde at drive forretning på, skal tilsammen skabe så gode kundeoplevelser, at du får lyst til at komme igen, samt videregive vores navn til dine nærmeste.

Som et nyt tiltag til forretningen har vi fået et værksted og eget bilplejecenter tilknyttet, således at reparationer og vedligeholdelse kan ordnes omgående.

Ydermere har vi favorable samarbejdsaftaler med finansieringsselskaberne Santander Consumer Bank, Accept Auto/Nykredit Bank, Basis Bank, Resurs Bank og Ikano Bank, som er til klar til fordel for dig.

Kvalitet, service og tillid er 3 grundlæggende ord for BS Biler. Disse 3 nøgleord er grunden til, at vi har eksisteret i så mange år; vi bruger ikke store beløb på markedsføring, da de fleste kunder kommer, fordi de har hørt fra andre, at tingene foregår seriøst, professionelt og med et smil på læben. Vi tager dette renommé meget alvorligt og gør vores ypperste for, at vores kunder får en optimal service hver gang.

Drivkraften bag BS er en brændende interesse for biler, samt en professionel baggrund med 20 års erfaring i branchen. Biler i alle segmenter, fra varebiler til sportsvogne, har fyldt en travl hverdag siden 1998.

BS Teamet byder dig & jer velkommen!