BS Biler
BS Biler

Profil

Hos BS Biler er vores vision at levere nyere brugte kvalitetsbiler, som vi selv nøje har udvalgt med vores 20 års ekspertise fra branchen. Disse biler, kombineret med vores måde at drive forretning på, skal tilsammen skabe så gode kundeoplevelser, at du får lyst til at komme igen, samt videregive vores navn til dine nærmeste. Som et nyt tiltag til forretningen har vi fået et værksted og egen bilplejecenter tilknyttet, så reparationer og vedligeholdelse kan ordnes omgående.

Ydermere har vi favorable samarbejdsaftaler med finansieringsselskaberne Santander Consumer Bank, Accept Auto, Basis Bank, Resurs Bank og Ikano Bank, som klart er til fordel for dig.

Kvalitet, service og tillid er 3 grundlæggende ord for BS Biler. Disse 3 nøgleord er grunden til, at vi har eksisteret i så mange år; vi bruger ikke store beløb på markedsføring, da de fleste kunder kommer, fordi de har hørt fra andre, at tingene foregår seriøst, professionelt og med et smil på læben.

Vi tager dette renommé meget alvorligt og gør vores ypperste for, at vores kunder får en optimal service hver gang.
Drivkraften bag BS er en brændende interesse for biler, samt en professionel baggrund med 20 års erfaring i branchen. Biler i alle segmenter, fra varebiler til sportsvogne, har fyldt en travl hverdag siden 1998.

Hvad siger vores kunder

Jeg havde set en interessant bil til salg på BS Bilers hjemmeside. Jeg ringede og spurgte meget til den for jeg var nervøs for at skulle tage hele den lange vej fra Jylland til København for så at finde en bil med en masse fejl. Jeg kom til København og alt var som sælgeren fra BS Biler havde fortalt mig. Jeg har nu haft bilen i et par måneder og er meget glad for bilen. Til andre jyder: I kan sagtens stole på hvad de siger hos BS Biler.

Kort om os

Hos BS Biler er vores vision at levere nyere brugte kvalitetsbiler, som vi selv nøje har udvalgt med vores 20 års ekspertise fra branchen. Disse biler, kombineret med vores måde at drive forretning på, skal tilsammen skabe så gode kundeoplevelser, at du får lyst til at komme igen, samt videregive vores navn til dine nærmeste.

Vi Støtter

   
   

Åbningstider

  • Mandag  09:30 - 17:00
  • Tirsdag  09:30 - 17:00
  • Onsdag  09:30 - 17:00
  • Torsdag  09:30 - 17:00
  • Fredag  09:30 - 17:00
  • Lørdag  Lukket
  • Søndag  12:00 - 15:00

Kontakt oplysninger

Gode Links


Find os


Copyright © 2018. Web4all.dk. All rights reserved

Udviklet af Web4all.dk