Ved at benytte bsbiler.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring. Læs mere om cookies

×
BILER KØBES KONTANT!    |    LAD OS SÆLGE DIN BIL FOR DIG -  Slip for besværet - Vi står for det hele - Nemt & Enkelt!
43 47 54 55
Man-Fre: 9.30-17 | Lør: Efter Aftale | Søn: 12-15

Hvad siger vores kunder

 • Vi skulle købe en bil til vores søn og fandt en Hyundai i30, hos BS BILER, i første omgang var der nogle andre der også havde kig på bilen, men vi ville blive ringet op næste dag, hvis vi var heldige, at de sprang fra.....Vi var HELDIGE, de sprang fra og bilen kunne blive vores...Så gik det stærkt, efter 2 dage kunne vi kører hjem i Hyundai og ALLE var glade, vi syntes den sagde lidt underligt når man bremsede og der var en gul lampe der lyste, vi ringede til BS BILER og med det samme blev vi oplyst, at vi bare skulle komme med bilen og det ville blive lavet, dette gjorde vi så og ALT blev lavet som det skulle, fik anden bil, at kører rundt i i mellemtiden og efter et par timer var alt lavet. Dagen efter blev vi ringet op, da BS BILER ville hører om vi var tilfredse dette er en rigtig god service som man bliver rigtig glad for. I dette korte forløb med BS BILER, kan vi kun varmt anbefale BS BILER til andre, man føler sig velkommen og bedst af alt de kan HUSKE, hvem man er når man ringer, dette er et meget stort plus. Hvis telefonen er optaget når man ringer til BS BILER, ringer de tilbage meget kort tid efter. Deres service er helt i top, dette er de meget bevidste om og det kommer deres kunder til gode, nu skal jeg så også snart have en anden bil og jeg vil opsøge BS BILER og sammen med dem finde bilen. DEN BEDSTE SERVICE og TILLID finder man hos BS BILER.
  Lisbeth Nielsen -


 • Pålidelig og serviceminded autohandler Jeg købte en fin brugt Volvo hos BSbiler og følte mig rigtig godt behandlet hele vejen igennem. Servicen er i top, og de holder, hvad de lover. Min nye brugte bil var tilmed klargjort før tid. De tog min brugte Audi i byt og jeg fik en fair pris. Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger!
  Søren Sejthen -


 • BS Biler på Formervangen i Glostrup var en oplevelse der gav en rigtig god start på 2016. Vi købte en bil hos Bs biler for 2 uger siden - en brugt Mazda, uden garanti men i rigtig flot stand. Dog ville vi ha monteret træk på den og ha lavet en undervognsbehandling - vi fik tilbudt at de kunne gøre det hos dem til en god pris. Vi havde i forvejen en Renault der skulle på værkstedet - en fejllæsning af bilen viste flere fejl på den som skulle repareres. Vi lavede en aftale med BS biler om, at de reparerede vores Renault først og så kunne vi bytte bil, så de kunne sætte træk på Mazdaen. Det viste sig, at det ikke var så slemt med bilen, dog var der en kugleleje gået i bilen og bremser foran skulle skiftes ( dette vidste vi i forvejen) vi blev spurgt om de skulle lave det? Vi sagde ja og de gik i gang. Vi fik pris på det hele - og det var rigtig gode priser, faktisk så gode, at jeg måtte sikre mig, at det var med moms - hvilket det var. Hele tiden i mens blev vi holdt opdateret med, hvad der skete og bilen blev hurtig færdig. - vi tog ned om morgenen fredag og hentede vores Renault og satte Mazdaen. Der blev monteret træk og lavet undervognsbehandling og ved en gennemgang fandt de noget med bremserne der skulle ordnes - dette blev gjort og bilen var nu klar. Prisen vi havde fået holdt hele vejen i gennem og deres service er virkelig i top. Man føler sig velkommen når man kommer derind og går med en følelse af glæde. Vi havde aftalt at vores Mazda blev sat udenfor så vi kunne hente den tidlig fredag morgen og da vi kom og hentede den havde ham fra BS biler sat en dåse bolsjer ( faktisk min yndlings) på sæden til os - hvilket betyder at de burde ha haft fået 6 stjerner i stedet for kun 5. Skal jeg ha en bil igen eller bruge et værksted er jeg ikke i tvivl om hvor henne det bliver. Kan kun varmt anbefale BS biler!
  Leyla Jürgensen -


 • Hej BS Biler Tak for handlen. Jeg har været meget tilfreds med hele forløbet, og giver dig gerne mine bedste anbefalinger til alle jeg taler med – og til Trust Pilot (når jeg finder ud af hvordan !) . Vender gerne tilbage næste gang jeg skal handle bil. Hilsen Gunnar
  Gunnar Lausten -


 • Serviceminded og smilende personale samt fornuftige priser. Deres salgsbiler er i god stand!
  -


 • Min oplevelse af BS biler: De har udvalg af gode biler. De er ærlige, realistiske og er tillidsfulde.
  -


 • Købte en bil som afhentning hos BS biler. som desværre gik ud på vej hjem.. men fik kørt den tilbage til BS biler, som så fik fikset bil.. uden brok... Total i orden ... Flinke folk at snakke med...
  -


 • Tak for en helt igennem god oplevelse. Behagelige modtagelse, god service, stor velvilje og fleksibilitet samt ordholdenhed
  -


 • Jeg vil starte med at sige, at jeg er absolut tilfreds med den behandling jeg har fået. Medarbejderne havde overskud og tid til at give verdens klasse service.. Jeg kan stærkt anbefale BS Biler til alle der står og mangler en bil.. Det er bare et dejligt sted at være:). Mvh Toyota Corolla.
  -


 • Jeg havde set en interessant bil til salg på BS Bilers hjemmeside. Jeg ringede og spurgte meget til den for jeg var nervøs for at skulle tage hele den lange vej fra Jylland til København for så at finde en bil med en masse fejl. Jeg kom til København og alt var som sælgeren fra BS Biler havde fortalt mig. Jeg har nu haft bilen i et par måneder og er meget glad for bilen. Til andre jyder: I kan sagtens stole på hvad de siger hos BS Biler.
  -


 • God og ærlig rådgivning til salg af min bil.
  -


 • Mit første møde hos BS biler omhandlede nogle tekniske problemer med min bil inden den skulle til syn. Min kollega havde fortalt om den ærlige, grundige og yderst høje service - dette kan jeg stå inde for og anbefaler stedet til alle der sætter pris på ærlighed hos en bilforhandler.
  -


 • Jeg blev mødt med en åbenhed og venlighed, som gjorde at jeg følte mig i gode hænder og helt klart vil komme igen.
  -


 • Ærlig og hurtig service som er til at forholde sig til - selv som førstegangskøber og ikke den store forstand på biler, får man let en følelse af tryghed og samtidig fungerer det bare helt perfekt at de har et værksted tilknyttet!
  -


 • Jeg købte min bil hos BS Biler sommeren 2012. Efterfølgende var jeg ude for et uheld og min bil havde brug for at blive repareret. Jeg kontaktede BS Biler og blev mødt med fuld forståelse og hjælpsomhed. Jeg må ærligt indrømme at jeg sammenlignede priserne med 2 andre forhandlere og BS Biler var billigst. Altså hurtigst og billigst reparation.
  -


 • Min bil brød sammen, og mens jeg fik leveret den og ordnet på BS Bilers værksted, fik jeg lånebil, da jeg akut havde brug for en bil. Det vil jeg altid huske BS biler for, og det dårlige ry bilbranchen har, har BS Biler visket helt væk fra min bevidsthed, Tak for det, BS Biler!
  -


 • Kom langvejs fra med toget, og da jeg hverken er særlig kendt i BS Bilers område eller havde bil, blev jeg hentet fra den nærmeste togstation af en af BS Bilers medarbejdere, og kørt ud til BS Biler. Det kalder jeg for top service og venlighed. Fantastisk oplevelse!
  -


 • Troværdige og ærlige medarbejdere man møder hos BS biler, og det betyder ekstra meget, når man befinder sig i bilbranchen med det ry bilbranchen desværre har.
  -


 • Jeg blev mødt af en professionel og ærlig sælger, virkelig flot indrettet kontor, og blev budt på noget af en forplejning.
  -


 • TAK for jeres tålmodighed og fleksibilitet. Det gjorde en kæmpe forskel for mig at få leveret bilen hjemme.
  -


 • Jeg vil gerne takke BS Biler for deres ærlighed og professionalisme. Det finder man sjældent hos en bilforhandler. Næste gang jeg skal have en ny bil, så bliver det helt sikkert via BS Biler.
  -


 • Jeg har haft gode erfaringer med køb af bil hos BS Biler. Sælger var venlig og imødekommende og hurtig til at finde en god finansiering til os. En ekstra service vi fik ved levering af bilen på vores bopæl. Tak for god handel.
  -


 • Jeg har handlet en Berlingo hos jer. Lige fra begyndelsen, har jeg følt at man var velkommen hos jer, altid høflig, altid et håndtryk, hvilket gør stort indtryk. Efterfølgende når der har været problemer med min bil, så har det været løst hurtigt og inden for aftalt tid. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil handle bil hos jer...
  -


 • Har været hos jer et par gange, når jeg søgt efter bil. Det har altid været en god oplevelse for mig at komme hos jer, og jeg vil vende tilbage hvis der er en bil jeg vil se nærmere på...
  -


 • Jeg har søgt efter bil for et stykke tid siden, og har jævnligt vendt tilbage for at kigge på jeres udvalg, har også været ude hos jer. Jeg synes at det er et dejlig sted at være, der er ikke nogen der prøver at sælge "katten i sækken". Jeg har hele tiden fået klar besked på om de biler jeg har set har fejlet noget, det sætter jeg stor pris på.
  -


 • Har haft god oplevelse hver gang i forbindelse med reparation og service af mine biler gennem de sidste 3 år. I har været meget hjælpsomme med at sælge de to biler, som jeg har solgt gennem jer, og lettet mig for salgsbesværet og efterfølgende fundet mine ønskebiler til mig via jeres netværk. Og så er kaffen og småkagerne gode :)
  -


 • Vi købte vores Polo igennem BS biler og vi fik den bedste service nogensinde.
  John Pedersen - Privat