Ved at benytte bsbiler.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring. Læs mere om cookies

×
BILER KØBES KONTANT!    |    LAD OS SÆLGE DIN BIL FOR DIG -  Slip for besværet - Vi står for det hele - Nemt & Enkelt!
43 47 54 55
Man-Fre: 9.30-17 | Lør: Efter Aftale | Søn: 12-15

Service og sikkerhed

Tryghed og tillid betyder meget for os alle. Vi ønsker at drive en seriøs forretning; derfor følger vi naturligvis købelovens bestemmelser i forbindelse med salg af brugte køretøjer: 

  • Alle vores detail-biler leveres med 24 måneders reklamationsret ifølge Købeloven, for fejl på bilen som har været tilstede på leveringstidspunktet.
  • Påbegyndt reparation senest 3 dage efter fejl er opstået.
  • En del af de biler vi får i bytte, sælger vi engros. Det betyder ikke at bilen er dårlig eller defekt, men blot at den falder uden for rammerne af det vi giver reklamation på. Derfor kan du gøre en rigtig god handel!  Salg til CVR.nr. betyder at bilen købes som den er, nøjagtig som hvis du køber en bil af en privatperson. Du er velkommen til at se bilen inden købet, låne den i op til 2 timer, så du ved med sikkerhed hvad du køber.
  • Ved videresalg af biler for kunder, forståes formidlingssalg mellem kunder uden reklamationsret.
  • Alle biler leveres med Kilometer – samt restgældsgaranti, samt dokumenteret servicebog i 90 % af bilerne.Alle vore detail-biler gennemgår et meget grundigt kontrolprogram, og bilerne får udført service iht. den enkelte bils serviceinterval inden levering. 

Alle vore biler bliver kosmetisk rengjort/poleret af et professionelt bilplejefirma. 

Vi tilbyder ligeledes bilejerskifteforsikring i samarbejde med ETU mod mekanisk svigt, hvor bilens drivdele kan forsikres i op til 24 måneder.

(Forsikringen kan tegnes på biler som er maks. 15 år gamle og kørt max. 200.000 km. - Maks. erstatning kr. 50.000,- pr. skade & ingen selvrisiko.)

Klik på logo´et herunder og læs mere: