Ved at benytte bsbiler.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring. Læs mere om cookies

×
BILER KØBES KONTANT!    |    LAD OS SÆLGE DIN BIL FOR DIG -  Slip for besværet - Vi står for det hele - Nemt & Enkelt!
43 47 54 55
Man-Fre: 9.30-17 | Lør: Efter Aftale | Søn: 12-15

Autoværksted

På vores adresse Formervangen 26 - 2600 Glostrup finder du Storkøbenhavns bedste fuldservice autoværksted. Vi tilbyder komplet service i alle led fra forsikringsskader til synstjek. Vores service omfatter bl.a. Dinitrol-undervognsbehandling, high tech mekanisk værksted med alt i avanceret måle- og testudstyr, pladeværksted og en dedikeret afdeling for bilpleje.

Din bil får ægte mekaniker kærlighed fra køler til spoiler. Vores arbejde er et håndværk, som vi er stolte af og hos os er der ingen halve løsninger. Klik på knappen og få et tilbud fra BS Biler, når du ønsker det bedste for din bil.

BS Biler tilbyder også værkstedslån til finansiering af værkstedsregningen - ring og hør nærmere!

Syn

Vi synstjekker din bil, synsklargøre den samt kører den til syn for dig.

Mekanisk + Pladeværksted

Vi laver alt indenfor mekanisk- samt pladearbejde.

Forsikringsskader

Er din bil blevet skadet i et trafikuheld, taksere vi den gerne samt udbedrer skaden. BS Biler samarbejder med alle forsikringsselskaber.

Undervognsbehandling

Vi tilbyder DK´s bedste undervognsbehandling fra Dinitrolcenter samt rustbeskyttelse af din bil.

Aircon service

Vi foretager serviceeftersyn af din bil´s aircon. eller klimaanlæg samt reparation af disse.

Rudereparation

Har du fået et stenslag i forruden, reparerer vi den gerne. Vi udskifter også ruder.

Dækservice

Er dit dæk blevet fladt, lapper vi den gerne og tilbyder dig også sommerdæk, helårsdæk og vinterdæk, samt alufælge og stålfælge til særdeles skarpe priser. Vi forhandler alle dækmærker.

Rudetoning

Fordelene ved solfilm er, at den fjerner næsten alle de blegende UV-stråler fra bilens interiør, og samtidig holder varmen væk fra kæledyr og børnene på bagsædet. Ring venligst for pris!

Bilklargøring

Din bil bliver forkælet med håndvask, indvendig klargøring med støvsugning, vinylpleje samt vask og rens af sæder/måtter, ruderensning samt maskinpolering af lakken.