Hos BS Biler er vores vision at levere nyere brugte kvalitetsbiler, som vi selv nøje har udvalgt med vores 25 års ekspertise fra branchen.

Disse biler, kombineret med vores måde at drive forretning på, skal tilsammen skabe så gode kundeoplevelser, at du får lyst til at komme igen, samt videregive vores navn til dine nærmeste.

Som et nyt tiltag til forretningen har vi fået et værksted tilknyttet, således at reparationer og vedligeholdelse kan ordnes omgående.

Ydermere har vi favorable samarbejdsaftaler med finansieringsselskaberne Santander Consumer Bank, Accept Auto, AL Finans, Resurs Bank samt Ikano Bank, som er til klar til fordel for dig.

Kvalitet, service og tillid er 3 grundlæggende ord for BS Biler. Disse 3 nøgleord er grunden til, at vi har eksisteret i så mange år; vi bruger ikke store beløb på markedsføring, da de fleste kunder kommer, fordi de har hørt fra andre, at tingene foregår seriøst, professionelt og med et smil på læben.

Vi tager dette renommé meget alvorligt og gør vores ypperste for, at vores kunder får en optimal service hver gang.

Hos BS Biler er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder en komplet biloplevelse, fra køb til vedligeholdelse og eventuel videreformidling af deres køretøjer.

For at sikre, at vi altid lever op til vores kunders forventninger, investerer vi løbende i uddannelse af vores medarbejdere samt i moderne teknologi og værktøjer, der hjælper os med at yde den bedste service og rådgivning.

Vores erfarne team er altid klar til at guide dig gennem hele processen og hjælpe dig med at finde den perfekte bil, der passer til dine krav og budget.

Drivkraften bag BS er en brændende interesse for biler, samt en professionel baggrund med 25 års erfaring i branchen. Biler i alle segmenter, fra varebiler til sportsvogne, har fyldt en travl hverdag siden 1998.

Når du køber en bil hos os, hjælper du med at støtte.

Christoffer AndersenSalgsrådgiver

Christoffer er en automekaniker med otte års erfaring inden for faget. Han har opnået sin uddannelse som automekaniker og har arbejdet i branchen i en længere periode. Hans ekspertise ligger primært inden for reparation, vedligeholdelse og fejlfinding på biler.

Ud over sin mekanikerbaggrund har Christoffer også fire års salgserfaring inden for butiksbranchen. Han har arbejdet med salg af forskellige produkter og har opnået vigtige færdigheder inden for kundeservice, forhandling og salgsrådgivning.

En af Christoffers største passioner er biler, og han har en særlig kærlighed til klassiske biler. Han brænder for at lære om deres historie, design og teknologi. Han er opdateret med de nyeste trends og udviklinger inden for bilverdenen og holder sig løbende informeret om de forskellige bilmodeller.

Christoffer er en alsidig professionel, der har erfaring inden for både salg og service.

Han er dygtig til at rådgive kunder om forskellige bil relaterede spørgsmål og kan hjælpe med at finde den bedste løsning for deres behov. Han er engageret i at levere en fremragende kundeoplevelse og sikre, at kunderne får den rette service og opfylder deres forventninger.